Niin lähellä, niin erilainen!

Sijaitsemme Helsinginseudun länsipuolella, Suomen etelärannikkoa pitkin. Helsingin ja Turun puolessavälissä, vain ½ – 2 tuntia Helsingistä ja Turusta. Länsi-Uudellemaalle pääset autolla, junalla, bussilla, veneellä tai polkupyörällä.

Paljon koettavaa

Alueellamme luonto on aina lähellä. Meiltä löydät meren ja kauniin saariston, puhtaat vesistöt jotka voit kokea melonta- tai veneretkellä. Käy kävelyllä metsässä ja syö lounasta avotulen äärellä.

Tutustu idyllisiin kaupunkeihin ja nauti rauhallisesta ilmapiiristä, istu meren ääreen ja katso auringonlaskua. Älä myöskään unohda historialliset kohteet kuten linnat ja rautaruukit esim. Mustion Linna, Billnäs, Fagervik tai Fiskars.

Länsi-Uudellamaalla on laaja tarjonta erilaisia majoituspaikkoja. Voit valita hotelli-, linna-, bed and breakfast- tai vaikka mökkimajoituksen. Alueemme on täydellinen käyntikohde yksittäisille matkailijoille jotka haluvat tutusta alueeseen omin päin ja löytää omat seikkailunsa ja helmensä.

Paras aika tutustua alueeseen on toukokouusta lokakuuhun.

Kenelle

Länsi-Uusimaa on kiinnostava alue monelle eri matkustajatyypille mutta voimme mainita muutaman yksittäisen matkustajatyypin. Ensimmäiseski on keski-ikäinen pariskunta joka tutustuu alueeseen omin päin omalla autolla. Vanhat puukaupungit ja paikallien elämäntapa ja ruoka kiinnostavat kuten myöskin historia ja maaseudun rauhallisuus.

Toinen asiakasryhmä on lapsiperhe jossa yksi tai muutama lapsi jotka nauttivat uimarannoista, kalaretkestä, leikkipuistoista ja lapsiystävällisestä museosta. Perhe etsii usein majoitusta mökeistä jossa voivat viettää aikaa rauhassa luonnon keskellä.

Kolmas asiakasryhmä on yksittäiset matkailijat, usein kotimaiset, jotka ottavat osaa erilaisiin tapahtumiin kuten kesäkonsertteihin, kesäteattereihin, urheilutapahtumiin, markkinoihin jne.

Ryhmämatkailijat ovat usein kiinnostuneita historiallisista nähtävyyksistä kuten Raaseporin linnasta tai Fiskarsin rautaruukista missä nykyaikainen muotoilu kohtaa perinteisen ympäristön

 

Yhteistyökumppanit

Visit Southpoint Finland tekee yhteistyötä Raaseporin ja Hangon, sekä Helsinki Westin kanssa. Helsinki West on rekisteröity yhdistys joka toimii alueen turistitoimijoiden hyväksi.

Jos tarvitset lisätietoja alueesta tai yksittäisitä toimijoista, ottakaa yhteyttä, autamme mielellämme.

Teemme myös yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaalaisten matkanjärjestäjien kanssa. Ulkomaalaiset matkanjärjestäjät ovat usein erikoistuneita skandinavisiin maihin ja tarjoavat ennestään matkoja Helsinkiin, Lappiin ja järvi Suomeen. Kyseiset matkanjärjestäjät tarjoavat enimmäkseen matkoja yksittäisille matkailijoille ja erityisesti matkat omalla tai vuokra autolla ovat hyvin suosittuja.

Yhteystiedot

Lisätietoja alueesta, matkoista sekä kommissiosta, ota yhteyttä kontakta Henricaan.

Olet myös tervetullut seuraamaan meitä Facebookissa!

Visit Southpoint Finland

Henrica Ewalds

+358 44 277 2882

henrica@visitsouthpointfinland.fi